23+ Recepten Met Buikspek

Giet koud water bij de buikspek tot een laagje van 1 cm hoogte. Buikspek met rösti en groenten.


Langzaam Gegaard Krokant Five Spice Buikspek Allerhande Youtube

Dit recept voor Aziatisch buikspek combineert geweldig met Oosterse pannenkoekjes en in dunne reepjes gesneden rauwe groente zoals wortel witte kool.

. Bestrijk het vel met olie en. Dep ondertussen het buiksprek droog en snijd de vetkant kruislings in. Verwarm de oven voor op 230C.

Verwarm de barbecue tot een temperatuur van 150 om. Eenvoudiger kan het niet net als de. Zo maak je buikspek in honing en mosterd marinade.

De naam zegt genoeg. Haal de zoutkorst van het buikspek en leg het vlees in een schone braadslede. Een kwartiertje tot een half uurtje langer kan geen kwaad mocht het.

Buikspek is zon stuk vlees waarvoor je geduld nodig hebt. Zet de oventemperatuur op 130 C. Haal de zoutkorst van het buikspek en leg het vlees in een schone braadslede.

Snijd het buikspek aan de kant van het zwoerd kruislings in. Zet terug in de oven. Verwarm de oven op 200C en zet de slede in het midden van de oven voor 30 min totdat het vel wat bruin is gekleurd Bestrooi rijkelijk met het grove zeezout.

Bedek het zwoerd volledig met het grove zout en rooster 1 uur in de oven. De kerntemperatuur van het buikspek moet 78-85 graden worden. Verhit een klont boter in een pan en bak het.

Verdeel de uien over een grote braadslede en plaats er een rooster boven. Meng de ingredienten voor de rub en bestrooi. Het moet langzaam garen op de BBQ.

Voeg zoveel toe dat het buikspek tot aan de zwoerd onder de bouillon staat. Veeg het zout van het zwoerd en leg het. Meng de honing met de mosterd en de sojasaus tot lak.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet de oven op 175C en braad. Met dit recept voor buikspek in bier op Chinese wijze maak je een soort stoofvlees maar dan met al die lekkere smaken uit de Aziatische keuken.

Bedek het zwoerd volledig met het grove zout en rooster 1 uur in de oven. Snijd het buikspek in grote stukken en kruid met peper. Maak de BBQ gereed voor indirect gebruik op 120C.

Haal na een week het buikspek uit de verpakking en maak schoon met een keukenpapier. Zet terug in de oven en rooster. Leg daarop het buikspek met het vel naar boven.

Braad de varkensbuik onafgedekt circa 3 uur. Leg het buikspek op het rooster in het midden van de oven en bak tot een. Zet het rekje erin.

Let er hierbij op dat de zwoerd droog blijft. Buikspek met rösti en groenten. Neem het buikspek uit de braadslee en bekleed hem opnieuw met aluminiumfolie.

Draai na 1 uur de oven hoger naar 220 graden laat het buikspek nog 15 minuten krokant worden. Meng de mosterd het citroensap de honing de tijm het. Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Buikspek.


Buikspek Jeroen Robberegt Recepten Van Topchefs


Geplet Buikspek Recept


Big Green Egg Langzaam Gegaard Buikspek


Aziatisch Gelakt Buikspek Keto Coaching Belgium


Buikspek Recepten 309 Zelf Buikspek Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Geroosterd Buikspek Uit De Oven Out Mijn Keuken


Geroosterd Buikspek Uit De Oven Out Mijn Keuken


Machtig Broodje Gerookt En Gegrild Buikspek Bbq Helden


Recept Krokante Buikspek Uit De Oven Cultiviz


Gekaramelliseerd Buikspek In Kokoswater Miljuschka


Big Green Egg Langzaam Gegaard Buikspek


91 Beste Ideeen Over Buikspek Recepten Buikspek Recepten Buikspek Recepten


Buikspek Met Rosti En Groenten


Knapperige Buikspek Bbq Recept Bbq Recepten Turn Don T Burn


Oosters Buikspek Bbq Recepten Bbq Junkie


Gelakt Buikspek Sligro Ispc


Buikspek Recepten 309 Zelf Buikspek Maken Smulweb Onderdeel Jumbo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel